Studio Mustanapassa Vapaita aikoja vuoden 2019 alussa!

16.11.2018

Studio Mustanapassa kaksi vapaata aikaa 19.1.-13.2.2019 ja 16.2.-13.3.2019!

Hakuohje

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä kuvia uusimmista teoksista. Hakemuksessa voi esittää myös toiveita näyttelyn ajankohdaksi.

Näyttelytoimikunnalle osoitetut hakemukset lähetetään sähköpostitse (lapintaiteilijaseura(at)gmail.com) tai osoitteella:

Lapin taiteilijaseura/Galleria Napa
Näyttelytoimikunta
Kairatie 3
96100 Rovaniemi

Studio Mustanapa on tarkoitettu ensisijaisesti video- ja mediataiteelle, installaatioille, taiteidenvälisille produktioille ja prosesseille sekä teoskonsepteille, jotka hyötyvät tummasta seinätilasta ja tilan pimennysmahdollisuuksista.

Studio Mustanapassa on videotykki, mediasoitin, taulutelevisio sekä kaiuttimet. Screenejä on kaksi. Niistä toinen on maalattu puulevylle ja toinen screen-kangasta. Screenit saa halutessaan pois tilasta, jolloin kaikki seinät ovat käytettävissä ripustukseen.

Kun tila koostuu kahdesta huoneesta, soveltuu se helposti myös jaettavaksi kahdelle taiteilijalle.

Vuokra: 470 euroa / neljä viikkoa. Mikäli taiteilija käyttää näyttelyssään seuran videotykkiä, on vuokra 500 euroa / 4 viikkoa. Jäsenhinta Lapin taiteilijaseuran jäsenille on 400 euroa + videotykin vuokra 30 €.

Laitetiedot:
Videotykki: Epson EH-TW6600, Full HD-tasoinen 2D- ja 3D-projektori