SuomeksiIn English

Galleria Napaan  haku

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä kuvia uusimmista teoksista. Hakemuksesta tulee ilmetä, mitä näyttelytilaa haetaan. Hakemuksessa voi esittää myös toiveita näyttelyn ajankohdaksi.

Näyttelyjen yleinen hakuaika
Seuraavan vuoden (2020) näyttelyaikoja tulee hakea huhtikuun 15.päivään mennessä. Viimeisen päivän postileima riittää.

Näyttelytoimikunnalle osoitetut hakemukset lähetetään sähköpostitse (lapintaiteilijaseura(at)gmail.com) tai osoitteella:

Lapin taiteilijaseura/Galleria Napa
Näyttelytoimikunta
Kairatie 3
96100 Rovaniemi

Näyttelyn vuokra
Galleria Napan vuokra on 950 euroa/neljä viikkoa ja seuran jäsenille 650 euroa. Näyttelyistä kirjoitetaan näyttelysopimus taiteilijan kanssa. Myyntiprovisio on 20% teoksen verottomasta hinnasta. Näyttelyn valvonnasta huolehtii Lapin taiteilijaseura. Taiteilija vastaa itse kutsukorteista ja julisteista, sekä niiden painatus- ja postituskustannuksista. Lapin taiteilijaseura postittaa sähköpostikutsut noin 700:lle hengelle, tiedottaa näyttelystä verkkosivustoillaan ja toimittaa näyttelyjulisteita keskeisille paikoille Rovaniemellä.

Näyttelyn vuokra sisältää
- Gallerian valvonnan ti-la
- Näyttelykutsun lähettämisen sähköpostitse noin 700:lle Lapin taiteilijaseuran kutsuvieraalle.
- V
eistosjalustat.

Näyttelyn kesto
Näyttelyiden kesto on neljä viikkoa. Avajaiset ovat samaan aikaan Studio Mustanapan avajaisten kanssa. Taiteilija vastaa ripustuksesta ja näyttelyn purkamisesta. Galleria osallistuu tarvittaessa ripustukseen ja valaistukseen.