Tervetuloa Lapin taiteilijaseuran sivuille!

Lapin taiteilijaseura on perustettu vuonna 1990. Seurassa on tällä hetkellä yli 100 ammattitaiteilijaa. Lapin taiteilijaseura tukee lappilaista kuvataidetta ja lisää jäsentaiteilijoiden työmahdollisuuksia. Seura tuo Lapin nykytaidetta tunnetuksi kansallisesti ja kansainvälisesti. Kotipaikkana on Rovaniemi, jossa sijaitsevat seuran Galleria Napa, Studio Mustanapa ja taidelainaamo Napa.

Seuran jäsentaiteilijoiden Kuukauden taiteilija-näyttelyt ovat esillä Kulttuuritalo Korundissa. Lapin taiteilijaseura ylläpitää myös Galleria Kellokasta Metsähallituksen luontokeskuksessa Ylläksellä. Galleria- ja näyttelytoiminnan lisäksi Lapin taiteilijaseura osallistuu erilaisiin taide- ja kulttuuritapahtumiin, tuottaa yleisötilaisuuksia, taidetyöpajoja ja taiteilijoiden täydennyskoulutusta.

Tervetuloa tutustumaan nykytaiteeseen!

Jäsenten portfoliot löytyvät Verkkogalleria Napasta.

Lappi dáiddarsearvi doarju Lappi leana govvadáidaga ja nanne miellahtudáiddáriiddes bargovejolašvuođaid. Searvi bukta dovddusin Lappi dálá dáidaga sihke Suomas ja olgoriikkain. Ruovttubáikin lea Roavvenjárga, gos lea searvvi Galleria Napa ja Mánotbaji -dáiddára čájahusat Kulturviessu Korundis. Lappi dáiddarsearvi doalla maid Galleria Kellokas Meahcceráđđehusa luondduguovddážis Ylläsis. Galleria- ja čájahusdoaimmaid lassin Lappi dáiddarsearvi oassálasta máŋggalágán dáidda- ja kulturdáhpáhusaide, buvttada álbmotdilalašvuođaid, dáiddabargobájiid ja dáiddariid dievadasskuvlejumiid. Lappi dáiddasearvi lea vuođđuduvvon jagis 1990. Searvis mii stuorru oppa áigge, lea dál badjel 100 ámmatdáiddára.

Konstföreningen i Lappland stöttar bildkonst från Lappland och ökar konstnärernas arbetsmöjligheter. Föreningen stöttar och visar samtida konst från Lappland både nationellt och internationellt. Hemort för föreningen är Rovaniemi, där föreningen har sitt galleri, Galleri Napa och ”Månadens konstnär” uställningar i Kulturhuset Korundi. Föreningen har också ett galleri i Skogsstyrelsens Naturcentrum i Äkäslompolo som heter Kellokas, och verksamhet för uthyrning av konst i Pyhätunturi. Förutom konstutställning- och galleriverksamhet, deltar Lapplands konstförening i olika slags konst- och kulturevenemang och är aktiv att producera offentliga tillställningar, konstverkstäder och fortbildning för konstnärer. Föreningen grundades 1990. I dagsläget finns det i den ständigt växande föreningen mer än hundra professionella konstnärer.

拉普兰艺术协会成立于1990年,至今已有达90名成该协会致力于向芬以及全世界介拉普的当代艺术作品,同也在芬甚至全球开展各种艺术。拉普兰艺术协会通过规律性地筹划艺术程和重大艺术节目等的成提供机会展示作品,从而给艺术提供了良好的艺术环境和艺术创作机会。拉普兰艺术协会开了两家艺术馆瓦涅米NAPA艺术馆和于莱斯KELLOKAS艺术馆,两家艺术馆都可以提供艺术租借服。在瓦涅米的KORUNDI艺术文化博物的‘每月艺术家’活中,每月不同的艺术创作者能在KORUNDI艺术文化博物中展示自己的设计作品。平均每年我NAPA艺术馆举办17场现艺术,拉普兰艺术协会官方网站上具体展示了我艺术设计作品

Lapimaa Kunstnike Ühing propageerib Lapimaal loodud kaasaegset kunsti ning korraldab näituseid nii Soomes kui ka väljaspool. Me anname endast kõik, et parandada meie kunstnike töötingimusi ja edastada neile erinevaid tööpakkumisi. Me korraldame kohtumisi, kursuseid ja üritusi ning viime läbi projekte eesmärgiga pakkuda meie liikmetele pidevalt võimalusi oma tööde esitlemiseks. Kunstnike Ühingul on kaks galeriid – Napa galerii Rovaniemis ja Kellokase galerii Ylläses. Me pakume ka kunstilaenutusteenust ning korraldame Korundi kultuurimajas Rovaniemis „Kuu kunstniku“ üritust. Ühing loodi 1990. aastal ning sellel on üle 100 liikme.

ラップランド芸術家協会は、1990年に創立され、現在100名以上の会員が所属しています。
私たちは、ラップランド地方にて制作されたコンテンポラリーアートの管理・紹介、および、フィンランド国内外における美術展を企画している団体です。

所属する作家へ定期的な作品発表の機会を設けるために、ミーティング・プロジェクト・講習・イベントなどの提供、また、ギャラリー ナパ(Rovaniemi)および、ギャラリー ケッロカス(Ylläs) という2つのギャラリーの運営や、”Art lending services”、コルンドリ カルチャー ハウス(Rovaniemi)での ”Artist of the Month” といった活動も同時に行っています