Apua taidehankintoihin!

Taidetta julkisiin tiloihin, edustustiloihin ja yrityksiin

Lapin taiteilijaseuran taiteilijoilla on osaamista taiteen tuottamiseen julkiseen tilaan, yritysten toimitiloihin ja edustustiloihin. Lapin taiteilijaseura edistää prosenttiperiaatteen käyttöönottoa Lapissa. Prosenttiperiaate tarkoittaa, että rakennusta suunniteltaessa varataan tietty prosenttiosuus rakentamisen budjetista taiteen hankkimiseen tai taiteelliseen suunnitteluun.

Galleristimme auttaa mielellään löytämään yrityksenne edustustiloihin sopivan teoksen. Taidelainauspalvelu on myös yritysten käytettävissä. Tiedustelut puh. 050 406 3632.

Taidetta kaupunkiin ja maisemaan

Lapin taiteilijaseura välittää julkisen tilan taideproduktioiden tilauksia jäsentaiteilijoilleen. Lisäksi annamme julkisen tilan taidehankintoja koskevia lausuntoja ja toimimme yhteistyötahona ympäristötaiteen hankkeissa.

Muotokuvia

Lapin taiteilijaseurassa on taitavia muotokuvien tekijöitä. Mikäli etsit erityisesti muotokuvamaalaria, neuvomme mielellämme taiteilijan valinnassa ja kustannusarviossa. Puh. 050 406 3632.

Taidetta kotiin

Taidelainaamossa on jäsentaiteilijoiden taidetta kotiin hankittavaksi. Galleristimme auttaa mielellään löytämään juuri teille sopivan teoksen, jonka voi viedä kotiin ostamalla teoksen tai tekemällä lainaussopimuksen. Lainattavasta teoksesta maksetaan kuukausivuokraa, alkaen 10 €/kk.

Jäsentaiteilijoillamme on teoksia myös ateljeissaan. Näitäkin voi kysellä galleristilta puh. 050 406 3632.