SuomeksiIn English

Lys-Ange LeBlanc

26.11.2016

Studio Mustanapa
Kairatie 3
96100 Rovaniemi

Avoinna
ti-to klo 12-18
pe klo 11-17
la klo 12-16

Avajaiset perjantaina 25.11.2016 klo 18:00 alkaen. 
Tervetuloa! 

"Rêves d'enfants"

Lys-Ange LeBlanc on Rovaniemellä asuva ja työskentelevä ranskalais-kanadalainen kuvataiteilija, joka työskentelee pääasiassa maalaamisen, taidegrafiikan, kuvanveiston ja performanssin parissa. Hän on toisen polven kuvataiteilija ja taidegraafikko, joka on kasvanut runollisen maisematulkinnan vaikutuksessa. Töissään hän keskittyy valoon, horisonttiin ja luontoon. Hänen maalauksensa saavat vaikutteita muistoista, joita hän muokkaa mielikuvituksen ja tutkiskelun avulla. Taiteilijuus merkitsee hänelle täydellistä omistautumista luovuuteen kaikilla elämän osa-alueilla. Taiteen tekeminen on ihmisyyttä ja nöyryyttä. Huonoa taidetta ei ole, koska jokainen lähestyy totuutta eri tavalla. 

Lys-Ange LeBlanc on osallistunut useisiin kansainvälisiin kuvanveiston ja performanssitaiteen tapahtumiin. Hänen maalauksiaan ja grafiikkaansa on ollut esillä sekä paikallisissa että ulkomaisissa gallerioissa. 

"Sukella veden alle. Anna mielikuvituksesi liikkua lapsen lailla, vapaana. Tämä näyttely on omistettu kaikille, erityisesti lapsille ja lapsenmielisille. Vanhempana oleminen pienelle pojalleni on johdatellut minut sukeltamaan lapsuuteni muistojen äärelle, veden maailmaan. Olen päättänyt rakentaa taiteellani tilan, jossa lapsen unet ja unelmat mahdollistuvat. Toivon, että näyttely saa sinut hymyilemään."

Taiteilijan yhteystiedot: lysange101(at)hotmail.com