SuomeksiIn English

Hakuohje Studio Mustanapaan

Kuvassa teos:Simi susanna Ruotsalainen WHAT THEY SAY, mediateos 2019, omistaja Rovaniemen kaupunki

 

Pimeä näyttelytila

Studio Mustanapa on tarkoitettu ensisijaisesti video- ja mediataiteelle, installaatioille, taiteidenvälisille produktioille ja prosesseille sekä teoskonsepteille, jotka hyötyvät tummasta seinätilasta ja tilan pimennysmahdollisuuksista.

Studio Mustanapassa on videotykki, mediasoitin, taulutelevisio sekä kaiuttimet. Screenejä on kaksi. Niistä toinen on maalattu puulevylle ja toinen screen-kangasta. Screenit saa halutessaan pois tilasta, jolloin kaikki seinät ovat käytettävissä ripustukseen.

Kun tila koostuu kahdesta huoneesta, soveltuu se helposti myös jaettavaksi kahdelle taiteilijalle. Isomman mustan huoneen koko n.3.60x6.90m, pienenmän  3.9x1.95m.

Vuokra: 470 euroa / neljä viikkoa. Mikäli taiteilija käyttää näyttelyssään seuran videotykkiä, on vuokra 500 euroa / 4 viikkoa. Jäsenhinta Lapin taiteilijaseuran jäsenille on 400 euroa + videotykin vuokra 30 €.

Laitetiedot:

Videotykki: Epson EH-TW6600, Full HD-tasoinen 2D- ja 3D-projektori

Logitech Speaker System Z523

BrightSign HD1024 player

DVD player with USB: Pioneer Blue-Ray Disc Player BDP-150

Seinällä on screenit, joka on maalattu puulevylle. Löytyy myös leveämpi ja rullattava screen. Jalusta on videotykkiä varten ja se on liikuteltava.

Isomman mustan huoneen koko n.3.60x6.90m, katossa on loisteputket ja kohdevalot.

Pienempikin huone on maalattu nykyään mustaksi. Huoneiden väliseen oviaukkoon saa tarvittaessa pimennysverhon. Huoneen koko on 3,9o m x 1,95 m. Korkeus on 2,3 m. 

Video on nähtävissä myös täällä: https://vimeo.com/panujohansson/napa

Hakuohje

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä kuvia uusimmista teoksista. Hakemuksessa voi esittää myös toiveita näyttelyn ajankohdaksi.

Näyttelyjen yleinen hakuaika
Seuraavan vuoden näyttelyaikoja tulee hakea huhtikuun 18. päivään mennessä. Viimeisen päivän postileima riittää.

Näyttelytoimikunnalle osoitetut hakemukset lähetetään sähköpostitse (lapintaiteilijaseura(at)gmail.com) tai osoitteella:

Lapin taiteilijaseura/Galleria Napa
Näyttelytoimikunta
Kairatie 3
96100 Rovaniemi

Näyttelyn vuokra
Studio Mustanapan vuokra on 470 euroa/neljä viikkoa ja 500 euroa/ neljä viikkoa, mikäli taiteilija käyttää näyttelyssään videotykkiä. Jäsenille Studio Mustanapan näyttelyvuokra on alennettu 400 euroon (+ videotykin käyttökorvaus). Näyttelyistä kirjoitetaan näyttelysopimus taiteilijan kanssa. Myyntiprovisio on 20% teoksen verottomasta hinnasta. Näyttelyn valvonnasta huolehtii Lapin taiteilijaseura. Taiteilija vastaa itse kutsukorteista ja julisteista, sekä niiden painatus- ja postituskustannuksista. Lapin taiteilijaseura postittaa sähköpostikutsut noin 700:lle hengelle, tiedottaa näyttelystä verkkosivustoillaan ja toimittaa näyttelyjulisteita keskeisille paikoille Rovaniemellä.

Näyttelyn vuokra sisältää
- Gallerian valvonnan ti-la
- Näyttelykutsun lähettämisen sähköpostitse noin 700:lle Lapin taiteilijaseuran kutsuvieraalle. Näyttelytiedotteen lähettämisen lehdistölle ja somemarkkinoinnin.
- Veistosjalustat.

Näyttelyn kesto
Näyttelyiden kesto on neljä viikkoa. Neljään viikkoon sisältyy ripustus ja avajaiset. Avajaiset pidetään samaan aikaan Galleria Napan avajaisten kanssa. Poikkeavista avajaisajankohdista neuvotellaan taiteilijoiden kanssa. Taiteilija vastaa ripustuksesta ja näyttelyn purkamisesta.