Lapin taiteilijaseuran taidelainaamo

Vuokraa tai osta taidetta!

Taiteen lainaus on edullinen keino hankkia taidetta kotiin tai yrityksen toimitiloihin. Lapin taiteilijaseuran taidelainaamoista löydät lappilaisten ammattitaiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia sekä valokuva- ja veistotaidetta. Lapin taiteilijaseuran jäsentaiteilijoihin ja heidän teoksiinsa voit tutustua myös verkkogalleria Napassa osoitteessa www.gallerianapa.fi.

Kokeile nyt ja päätä vasta myöhemmin

Lapin taiteilijaseuran taidelainaamosta voit lainata taidetta pientä kuukausimaksua vastaan tai ostaa teoksen kertamaksulla. Alkaen kymmenellä eurolla saat taideteoksen kotiisi kuukaudeksi. Maksamasi kuukausivuokrat vähennetään myyntihinnasta, mikäli päädyt hankkimaan vuokraamasi teoksen itsellesi.

Lahjakortti

Lahjakortti taidelainaamoon on oiva lahja lappilaisen taiteen ystävälle. Lahjan saaja voi itse valita mieleisensä teoksen vuokralle tai omaksi.

Napaputiikki Art & Design

Galleria Napan yhteydessä toimii taideputiikki ja taidelainaamo. Putiikista voi ostaa ja lainata lappilaisten taiteilijoiden teoksia. Myynnissä on myös koruja ja pieniä lahjatavaroita.
Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Napaan.

Galleria Napa

Kairatie 3