SuomeksiIn English

Slow Art Day - Pysähtyminen Päivi Hintsasen töiden äärelle Galleria Napassa

07.04.2016

Galleria Napa osallistuu kansainväliseen Slow Art Day-päivään lauantaina 9. huhtikuuta. Tapahtumalla on yksinkertainen maailmanlaajuinen tehtävä: innostaa yhä suurempi joukko ihmisiä löytämään rauhassa taiteeseen keskittyvän katsomiskokemuksen nautinto. 

Galleria Napassa pysähdymme hitaan taiteen päivänä kokemaan Päivi Hintsasen "Missä tuuli lakkasi"-näyttelyn teoksia. Kello 13 alkavan tapahtuman alussa jokainen katsoja tarkastelee rauhassa näyttelyn teoksia omaan tahtiinsa. Lopulta jokainen valitsee yhden teoksen, joka puhuttelee, kiehtoo ja vangitsee katseen. Teoksen, jonka äärelle ei voi olla pysähtymättä. Tämän teoksen äärellä itse kukin viettää rauhallisen, pitkän hetken. 

Lopuksi keskustelemme vapaamuotoisesti valitsemistamme teoksista ja keskittyneen katselukokemuksen herättämistä tuntemuksista. Jokainen voi halutessaan saada myös kynän ja paperia teosten äärellä koetun tajunnanvirran ylöskirjaamiseen. 

Taidepysähdyksen oppaana toimii lauantaigalleristi Pilvi Keto-LeBlanc. 

Tapahtuma on ilmainen eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Galleria Napa osallistuu Slow Art Day-tapahtumaan noin 180 muun museon ja gallerian ohella. 

Slow Art Day Galleria Napassa lauantaina 9.4.2016 kello 13-14. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Pilvi Keto-LeBlanc
pketo(at)ulapland.fi
Puh. 040 417 2114

Lisätietoa kansainvälisestä konseptista: www.slowartday.com