SuomeksiIn English

Taidekauppaan etsitään teoksia ja tuotteita myyntiin

11.11.2016

Galleria Napaan tammikuussa 2017 avattavaan taideputiikkiin etsitään uusia teoksia ja taidetuotteita: grafiikkaa, julisteita, koruja, magneetteja, paikallisten musiikkiyhtyeiden levyjä jne. Tavoitteena on palvella paremmin gallerian vakioasiakkaita ja houkutella galleriaan myös uusia asiakkaita, matkailijat mukaan lukien. Asiakkaat etsivät galleriasta/lainaamosta usein taidetta tai taidetuotteita lahjaksi. Lahjaksi haetaan yleensä pienehköä teosta, jonka uskotaan tuovan iloa saajalle. 

Esitä taidetuotteitasi putiikkiin 15.12 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella ja tuotekuvalla, tai tuomalla tuoteita lainaan putiikin jurylle. Ilmoita hakemuksessa tuotteen ulosmyyntihinta, valmistustapa ja materiaali sekä koko. Myyntiin hyväksyttävät tuotteet valitsee seuran jury. Tuotteiden myynnistä taiteilijaseura perii provision. 

Taideputiikille voi ehdottaa myös nimeä. Lapin taiteilijaseuran hallitus päättää nimestä kokouksessaan. Valituksi tulleen nimiehdotuksen antaja palkintaan lahjakortilla (arvo 20 €). 

Tuote-ehdotukset ja nimiehdotukset sähköpostitse: lapintaiteilijaseura(at)gmail.com
tai postitse:
Lapin taiteilijaseura
Kairatie 3
96100 ROVANIEMI