SuomeksiIn English

Sanna Juujärvi-Bremer - Inner wellness

23.11.2019

Studio Mustanapa
Kairatie 3
96100 Rovaniemi

Avoinna
ti-to klo 12-18
pe klo 11-17
la klo 12-16

Teostiedot: Inner wellness 2019, installaatio, kananmunankuoret, akryylimaali, uv-valo

"Jyrkät kontrastit kiehtovat minua yhtälailla kuin kuvastavatkin. Studio Mustanapan kaksi erillistä tilaa ovat oivallinen tapa saattaa esille yhtäältä säteilevää silmäkarkkia, kuin mustanpuhuvaa sielun sopukoista kumpuavaa sielunmaisemaa. Ilman toista ei olisi toista.

Olen koostanut tiloihin kaksi yhteensäkietoutuvaa installaatiota. Luonnonmateriaalit, sekä hidas rituaalimainen, lähes puurtamisenomainen työskentelytapa ovat hiipineet elämäntilanteeni, sekä uuden etsimisen ja kokeilun myötä minulle läheisiksi tavoiksi toteuttaa itseäni. Ajatus siitä, että pikkuhiljaa pienistä elementeistä koostuu suuria kokonaisuuksia kiehtoo minua, yhtälailla kuin pimeys, valoton kaamoksen aika, sekä itseen käpertyminen vuodenajanvaihtelun seurauksena."

Kuvataiteilija Sanna Juujärvi-Bremer s.1979 Kemijärvellä, asuu ja työskentelee tällä hetkellä Kirkkonummella. Hänen aikaisempi taiteellinen tuotantonsa koostuu pääasiassa maalauksista, mutta tulevassa näyttelyssä Galleria Napan studio Mustanapassa on esillä kaksi eritavoin käsiteltyjen ja valaistujen kananmunien kuorista koostettua installaatiota.

Taiteilijan yhteystiedot: sjuujarvi(at)gmail.com / www.sjuujarvi.wix.com/juujarvibremer