Jäsenasiat

Taiteilijaseura on yhteisö, joka kokaa Lapin kuva- ja nykytaidemaailman. Jäsenemme ovat ammattitaiteilijoita, jotka asuvat Lapissa vakinaisesti tai osa-aikaisesti ja jotka osallistuvat Lapin taide-elämän edistämiseen. Tutustu jäsenetuihin, jäsenyyden hakuun sekä yhdistyksen sääntöihin tällä sivulla.

Palvelut julkisen taiteen tilaajille

Paula Suomisen teos, Kakslauttaen Arctic Resorts

Tarvitsetko apua kuvataiteen hankkimiseen julkiseen tilaan, yritysten toimitiloihin ja edustustiloihin. Ota meihin yhteyttä!

Palvelut Rovaniemen kaupungille

Toimimme Rovaniemen kaupungin yhteistyökumppanina ostopavelusopimuksella. Meidän tehtävänä on kuvataiteen ammattilaiskentän edistäminen verkkogallerian ylläpitämisellä, näyttelytoiminnalla ja teosmyynnillä.

Mahdollistamme kuvataiteen ammatin Rovaniemellä yläpitämällä galleria- ja näyttelytiloja. Tuotamme Rovaniemellä näyttelyjä Galleria Napaan, Studio Mustanapaan, Korundin kahvioon ja Nabo-ravintolaan. Näyttelyihin on vapaapääsy.

Teosmyynti on yksi osa taiteilijoiden ansaintalogigiikka. Myymme teoksia näyttelyistämme, Galleria Napassa sijaitsevasta taidelainaamosta ja verkkolainaamosta.

Muotokuvia