Tehtävämme on mahdollistaa kuvataiteilijan ammatinharjoittaminen Rovaniemellä.

Toimimme Rovaniemen kaupungin yhteistyökumppanina ostopalvelusopimuksella.

Edistämme kuvataiteilijan ammatin harjoittamista Rovaniemen ja Lapin alueellanäyttelytoiminnalla ja teosmyynnillä. Lapin taiteilijaseuran verkkolainaamo pyritään saamaan käyttöön kesän 2022 aikana.

Tuotamme Rovaniemellä näyttelyitä Galleria Napaan, Studio Mustanapaan ja Korundin Kitchen & Café-ravintolaan. Näyttelyihin on vapaa pääsy. Seuralla on näyttelyseinä myös ravintola Nabossa Valtakadulla sekä Rovaniemen teatterissa Lappia-talon ala-aulassa.

Kuvataideviikot on Lapin merkittävin kuvataiteen myyntitapahtuma

Lapin taiteilijaseuran Kuvataideviikot on jäsentaiteilijoiden uudesta tuotannosta koostuva keväinen ja jouluinen taidesisustamisen tapahtuma. Kuvataideviikoilla on esillä maalauksia, piirustuksia, grafiikkaa, veistoksia ja valokuvateoksia. Kuvataideviikoilta ostetun teoksen saa heti mukaansa. Osa teoksista on myös lainattavissa hyvinkin kohtuullisella kuukausivuokralla.

Kuvataideviikot järjestetään yleensä seuran tiloissa Galleria Napassa ja Studio Mustanapassa mutta teemme mielellämme yhteistyötä esim. kauppakeskusten kanssa ja viemme näyttelyn sinne, missä ihmiset muutoinkin liikkuvat.

Näkymä Galleria Napassa.
Taidesampo-näyttely Sampokeskuksessa Rovaniemellä vuonna 2018.