Tee nyt taidehankintoja helposti ja edullisesti

Lapin taiteilijaseuran verkkolainaamo osoitteessa lapintaidelainaamo.fi

Lapin taiteilijaseuran taidelainaamojen toimipisteet ovat Rovaniemellä Galleria Napan tiloissa Kairatiellä sekä Kemin taidemuseon tiloissa Marina Takalon kadulla. Molempien taidelainaamojen teokset löytyvät myös yhteisestä verkkolainaamosta, vaikka kotisohvalla makoillen! Lappilaisen kuvataiteen hankkiminen on siis varsin saavutettavaa. Verkkopalvelussa teoksiin on helppo tutustua ja teoksia on edullista hankkia korottomalla kuukausimaksulla. 

Lapin taidelainaamo on Suomen ensimmäinen alueellinen taidelainaamo. Lapin taiteilijaseuran ja Kemin taidemuseon tavoitteena on alueen taiteilijoiden työllistymisen ja elinkeinomahdollisuuksien parantaminen. Resurssit yhdistämällä parannetaan taidelainaamotoiminnan tunnettuutta ja vaikuttavuutta Lapissa. Alueellinen organisoituminen on ainutlaatuista koko maassa.

Tervetuloa tutustumaan ja kartuttamaan omaa taidekokoelmaa tai hankkimaan mieluinen lahja valmistuneelle, syntymäpäivälahjaksi tai tuliaiseksi. Taideteos luo uudenlaista kodikkuutta ja tunnelmaa kotiin sekä työtiloihin. 

Taidelainaamon teokset vaihtuvat koko ajan, niinpä kannattaakin tulla usein selaamaan valikoimaa.

  • Taidelainaamo Rovaniemi: Galleria Napa, Kairatie 3, Rovaniemi.
    Avoinna ti-to klo 12-18, pe klo 11-17 ja la klo 12-16. Su-ma suljettu. 
  • Taidelainaamo Kemi: Kemin taidemuseo, Marina Takalon katu 3, Kemi.
    Avoinna ma-pe klo 10-17, la klo 10-15. Su suljettu.

 Lainaamoihin on vapaa pääsy.

Lapin Taidelainaamo sosiaalisessa mediassa:
Instagram: @lapintaidelainaamo
Facebook: www.facebook.com/lapintaidelainaamo