Kaikki uutiset

Taiteiden yö 7.9.2019 Galleria Napan taidelainaamossa.

Galleria Napa avoinna 12-21. Kairatie 3, Rovaniemi

Tervetuloa tutustumaan taidelainaamo Galleria Napaan Taiteiden yönä la 7.9.2019
klo 12.00-21.00.
Vuokraa tai osta taidetta!

Taiteen lainaus on edullinen keino hankkia taidetta kotiin tai yrityksen toimitiloihin. Lapin taiteilijaseuran taidelainaamosta löydät lappilaisten ammattitaiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia sekä valokuva- ja veistotaidetta.

Kokeile nyt ja päätä vasta myöhemmin

Lapin taiteilijaseuran taidelainaamosta voit lainata taidetta pientä kuukausimaksua vastaan tai ostaa teoksen kertamaksulla. Alkaen kymmenellä eurolla saat taideteoksen kotiisi kuukaudeksi. Maksamasi kuukausivuokrat vähennetään myyntihinnasta, mikäli päädyt hankkimaan vuokraamasi teoksen itsellesi. Galleria napassa olevan teoksen saat heti mukaasi!

Lisäksi Lapin taiteilijaseuran jäsentaiteilijoihin ja heidän teoksiinsa voit tutustua osoitteessa https://lainaamo.gallerianapa.fi/. Teoksen toimituksesta sinulle sovitaan tapauskohtaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kuva: Routa II, Paula Suominen 2019

Galleriassa myös

Taiteiden yön jooga klo 18 – 19:30.

”Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä.”

Ei ilmoittautumista vaan ensimmäiset paikalle tulijat ehtivät mukaan. Tulethan ajoissa. Jonna Huczkowski Shakta Joogakoulu Rovaniemi

Vastaa